top of page

COACHING

ElsRoseboom2_edited.jpg
IMG_6289_edited.jpg

Coaching

Begeleiding

Verfijning

Kennis

Vraagbaak

Connecties

Leveranciers

Samen staan we sterker

Els Roseboom is na de praktische modevakschool en  creatieve kunstacademie direct als eigen ondernemer Fashion & Pattern Design begonnen. Al bijna twee decennia levert Els Roseboom werk af van zeer hoge kwaliteit. Een overgroot deel van de bekende en onbekende Nederlandse kledingmerken hebben wel gewerkt met Fashion and Pattern Design. Van Viktor & Rolf tot werkkleding voor Heineken en van Bugaboo tot Nike, Els Roseboom heeft zich breed ontwikkeld in de mode branche. Maar ook kleding voor BN-ers, musicals en promotie artikelen niets is te gek voor Fashion & Pattern Design. 

Wil je een merk beginnen of een collectie ontwerpen maar weet je niet hoe of heb je hierbij hulp nodig, Els Roseboom is een professional die kan putten op een schat aan kennis en informatie. Bescheiden als ze is kan ze zeer goed luisteren en analyseren wat jouw behoefte en hulpvraag is. Samen sta je sterker en met Els Roseboom aan boord kan je een sprong voorwaarts maken. Haal het beste uit je bedrijf of maak vanaf het begin een vliegende start.

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of kijk naar de overige diensten die wij leveren.

bottom of page