top of page

PATRONEN

IMG_6289_edited.jpg
Patroon tekenen.jpg

Patronenmakers

Patroontekenen

Digitale Patronen

Lectra software

Digitaliseren patronen

Plot service

Perfecte fit

Patronenmakers met de perfecte fit

Fashion and Pattern Design is gespecialiseerd in het maken van mode patronen met een high fashion gevoel. De modeontwerper heeft een fantastische schets gemaakt maar het is ons specialisme om van dit ontwerp een goed patroon te maken zodat de kleding ook echt gemaakt kan worden. Ook kunnen wij vanuit een moodboard patronen creëren, het is dus niet noodzakelijk om al uitgewerkte ontwerpen aan te leveren. 

Wij streven altijd de perfecte fit na. Als je een kledingstuk draagt moet het makkelijk zitten niet trekken en er ook nog eens goed uitzien. Of het nu gaat om een basis patroon voor een nieuw kledingstuk of het verbeteren van de fit van een bestaande collectie Els Roseboom en haar team vertalen de wensen van de klant in het patroon.

Fashion and Pattern Design werkt met moderne digitale CAD software van fabrikant Lectra om haar patronen mee te maken. Wij zijn altijd up to date en van de nieuwste versie voorzien. Naast ons digitale werk kunnen wij ook handmatig patronen van papier maken of indien gewenst bestaande papieren patronen omzetten naar een digitale versie.

Heb je digitale patronen van een andere software leverancier kunnen wij die bijna altijd importeren naar Lectra zodat wij hiermee kunnen werken. Andersom kunnen wij Lectra patronen ook converteren naar andere extenties zoals bijvoorbeeld DXF. Als laatste kunnen wij alle patronen plotten op heatseal karton of papier.

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of kijk naar de overige diensten die wij leveren.

bottom of page