top of page

SAMPLING

IMG_0559_edited.jpg
DSC_2831_edited.jpg

Sampling collecties

Prototype ontwikkeling

Sales verdubbelingen

Pre samples

Toiles

Pre production samples

Finetuning

Sampling is essentieel !

Jouw idee begint op dit moment vorm te krijgen, na het ontwerp en het ontwikkelen van het patroon wordt in de sample fase het kledingstuk voor het eerst in de echte stof gemaakt om te beoordelen of het is geworden zoals jij het voor ogen had. Een spannend moment waar alles bij elkaar komt.

Als wij de sample collectie gemaakt hebben kunnen wij ook precies de productieprijs bepalen. Aan de hand van de aantallen die jij wilt produceren maken wij een vaste productieprijs. Vaak maken wij ook een staffel prijs omdat niet altijd de verkoop aantallen in deze fase bekend zijn. Op deze manier kan je aan de hand van jouw verkopen de productieprijs berekenen. Mocht je beschikken over een sales team kunnen wij uiteraard de sample collectie verdubbelen.

Voor producties onder de 1000stuks maken wij een offerte voor de sample collectie hou hier dus rekening mee als je een kleinere productie wil uitbrengen. Voor de grotere producties kunnen prijsafspraken gemaakt worden aan de hand van een meervoud van de productieprijzen.

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of kijk naar de overige diensten die wij leveren.

bottom of page