top of page

TECHNISCHE TEKENINGEN

Technische%20tekening_edited.jpg
Patronen lectra.jpg

Technische tekening

Werktekening

Productie tekening

Juiste informatie

Efficiëntie

Professioneel

Goed voorbereid

De juiste informatie 

De patronen zijn als het ware de mallen van het kledingstuk. Stof is plat en wordt pas driedimensionaal als het in elkaar genaaid word. Als alle patronen aan elkaar zitten wordt het een kledingstuk, maar niet alle informatie staat op het patroon. Welke dikte garen, welke type steek, waar komen de care labels, heeft de stof een print en moet deze op een bepaalde manier verwerkt worden?

Al deze vragen zijn verwerkt in een goede technische tekening en een specificatie sheet, met deze informatie vermijd je dat de man of vrouw achter de naaimachine een kledingstuk verkeerd samenstelt. Er is bovendien niet altijd de luxe om tot een sample collectie te beschikken tijdens de productie om als voorbeeld te dienen. Daarnaast biedt de technische tekening nog het voordeel dat je een database opbouwt wat je hebt gemaakt en op die manier kan teruggrijpen op keuzes uit het verleden die hebben gewerkt.

Heb je een eigen producent maar wil je de ontwikkeling van de patronen en sampling collectie graag bij ons doen dan is de technische tekening onmisbaar voor jouw producent om te kunnen produceren wat wij met elkaar gemaakt hebben. 

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor je kunnen betekenen neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of kijk naar de overige diensten die wij leveren.

bottom of page